Sales Executive gezocht!

April 5, 2022

Ben je actief in sales en heb je uitmuntende commerciële en communicatieve vaardigheden? Weet jij de beste prestaties neer te zetten en ben je strategisch en analytisch sterk? Kom je graag met ideeën om jezelf en je werkomgeving te verbeteren én uit te dagen? Ben je positief met een dosis doorzettingsvermogen en heb je een can-do mentaliteit? Maak je graag deel uit van een softwarebedrijf waar alle lichten op groen staan om er een groot succes van te maken?

Dan zie je bij Gappless meteen resultaat van jouw inzet en ideeën! Gappless groeit sterk, waar je carrière eindigt bij deze succesvolle groep mensen dat bepaal je zelf! Alles is mogelijk bij ons. Bij Gappless gaan hard werken en plezier maken hand in hand en zijn er volop carrièremogelijkheden.

Gappless wordt met name ingezet voor het digitaliseren van taken en registraties bij de uitvoering van grotere bouw- en onderhoudsprojecten. Gappless is leidend als oplossing bij de energietransitie in Nederland.

Klanten zijn bedrijven in technische installatie, bouw en onderhoud. Bij klanten zoals Spie, Dura Vermeer en Strukton zien we het gebruik van Gappless gestaag toenemen. De reden die zij daarvoor geven is eenvoud van de applicatie terwijl de effectiviteit en vele mogelijkheden ervan behouden blijven, het makkelijk delen van data met andere applicaties en uitzonderlijke betrouwbaarheid van de software en de connecties.

Alle software ontwikkeling van Gappless vindt in house plaats, daardoor zijn de lijnen kort en kun je ook input geven aan ontwikkeling.

Jouw collega’s

Sales & Marketing heeft verstand van de markt, we hebben een goede dosis lef en we weten ons te verplaatsen in de klant. We houden van aanpakken en richten ons op betrouwbare en langdurige relaties met zeer tevreden klanten. Het uitzonderlijk sterke Gappless ontwikkelteam zorgt voor de beste oplossing voor onze klanten. En management heeft al eerder laten zien het veel beter te doen dan alle concurrenten.

Welke rol krijg je:

Je bent verantwoordelijk voor new business in breedste zin en doet dit samen met je collega’s, uiteraard kunnen onze technische experts je hierbij ondersteunen. Je ontdekt, onderzoekt en acteert op de behoefte van de klant en begrijpt hoe Gappless de bedrijfsprocessen kan verbeteren. De combinatie van dynamiek in IT en optimalisatie van bedrijfsprocessen zorgen ervoor dat je zelf constant in ontwikkeling bent en scherp blijft.

Wat breng je mee:

  • Minimaal 3 tot circa 8 jaar ervaring in sales, bij voorkeur in software.
  • Ervaring in de bedrijfstakken van onze klanten is een voordeel
  • WO of HBO
  • Doorzettingsvermogen en enthousiasme
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat je krijgt:

  • Een succesvolle groeiende organisatie met carrièrekansen.
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
  • Een open en ambitieuze cultuur.

WIE ZIJN WIJ?

Gappless blijft voortdurend in ontwikkeling, Het Gappless platform wordt nu gebruikt in de wereld van Infra, bouw, wegenbouw, onderhoud- en calamiteitenvastlegging en bij scheepsbouw. Klanten gebruiken onze mobiele apps en online portal voor digitale registratie en het specificeren en vervolgens vastleggen van activiteiten. Door integratie is de beschikbare informatie ook in andere systemen van klanten beschikbaar. Gappless heeft al een goede positie bij de grote toonaangevende bouw- en installatiebedrijven.

Solliciteren of gewoon kennismaken?

Neem dan contact op via +31 (0)6 28 885 999 of vacature@gappless.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.