Developers gezocht!

January 3, 2022

Momenteel houdt het ontwikkelteam zich bezig met 2 eigen bedrijven binnen de groep, de software hiervoor is volledig in house ontwikkeld. In 2022 ligt de focus van de ontwikkelgroep op Gappless, daarna volgt er waarschijnlijk een nieuwe technische uitdaging voor het ontwikkelteam. (Het moet niet saai worden.)

Gappless

Het zelf ontwikkelde Gappless platform, bestaande uit online portal en cross-platform mobiele apps, groeit hard en is op weg om in de wereld van Infra, bouw, wegenbouw, de standaard te worden voor digitale registratie en keuringen. Op locatie worden gebruiksvriendelijk en gestructureerd to do’s aangegeven en worden digitale registraties gedaan voor kwaliteitsborging, onderhoud en calamiteitenvastlegging. Er komen bijna geen technical support vragen terwijl er dagelijks duizenden actieve gebruikers zijn. Het delen van informatie met andere systemen is redelijk eenvoudig.

PayGlobal Technology

De zelf ontwikkelde IBANC software voor betalen en incasseren, wordt door de meerderheid van de inmiddels circa 10.000 klanten gebruikt voor het uitvoeren en beheren van batch incasso’s. Denk daarbij aan een grote sportinstelling die de inning van maandbedragen of contributies ermee uitvoert en beheert. De IBANC Global software is dermate veilig en volledig dat steeds meer echt grote bedrijven die veel internationale betalingen doen, klant worden. Denk daarbij aan de van Mossel Autogroep, de grootste auto-importeur van Nederland, en aan het Nederlands Octrooibureau dat is welhaast alle landen van de wereld betalingen doet.

Het kantoor is tijdens Coronatijd gevestigd in Helix aan de Reykjavikstraat 1, 3543 KH Utrecht. Daar hebben we zoveel ruimte als we willen en zijn er grote vergaderzalen voor meetings. Uiteraard wordt er veel thuisgewerkt.

En omdat developers graag lijstjes zien, hier wat keywords:

  • Solide kennis van fundamentele principes uit de informatica.
  • Bekend en productief met tenminste twee van deze talen: Java, Go, C/C++, C#, Python.
  • Goed gevoel voor UI/UX.
  • Unit tests.
  • Source management (Git, etc); CI/CD (GitLab, etc).

WIJ BIEDEN:

  • Een succesvolle groeiende organisatie met carrièrekansen.
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
  • Een open en ambitieuze cultuur.

WIE ZIJN WIJ?

Gappless wordt gebruikt in de wereld van Infra, bouw, wegenbouw, onderhoud en calamiteitenvastlegging. Klanten gebruiken onze mobiele apps en online portal voor digitale registratie en het specificeren en vervolgens vastleggen van activiteiten. Door integratie is de beschikbare informatie ook in andere systemen van klanten beschikbaar.

Gappless groeit sterk en heeft een goede positie bij de toonaangevende bouw- en installatiebedrijven.

Neem dan contact op via +31 (0)6 28 885 999 of vacature@gappless.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.