Open sollicitatie

December 13, 2021

Naast de specifieke vacatures zijn we altijd op zoek naar goede nieuwe medewerkers. Of het nu gaat over commercie, marketing, SaaS, frontend, backend of app-ontwikkeling, onze deur staat altijd open voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek. Kom eens kennismaken!

Gappless is in de wereld van Infra, bouw, wegenbouw, onderhoud en calamiteitenvastlegging een volstrekt onmisbaar element waar het draait om digitale registratie, keuringen en integratie met andere systemen. Dat doen onze klanten via de online portal en mobiele apps. Gappless levert daarmee constant een actieve bijdrage aan het welzijn van de BV Nederland. Wij gaan uitbreiden naar andere markten, en vanwege deze groei zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die de handen uit de mouwen willen steken.

Gappless stimuleert thuiswerken, niet uitsluitend vanwege COVID-19, maar zeker ook vanwege de autonome rol die je gaat spelen; professioneel en gedisciplineerd, maar met je eigen regie.

Neem dan contact op via +31 (0)20 760 80 70 of vacature@gappless.com.