Sales Representative gezocht!

September 16, 2021

Voor ons kantoor in Utrecht zoeken we een ambitieuze en commercieel ingestelde Sales Representative die ons gaat helpen met het uitbouwen van onze markt. Een mooie stap voor iemand die aan de slag wil bij een gave softwareclub en graag zelf de regie neemt! Als Sales Representative ben je onderdeel van het Sales team. Dagelijks volg je leads op, heb je afspraken met klanten en stuur je offertes uit. Het hunten op nieuwe prospects is waar jij de kick uit haalt.

Je bent verantwoordelijk voor o.a. het creëren en opvolgen van leads, uitbouwen van onze bestaande, maar ook nieuwe business. Dit creëer je door het uitzetten van nieuwe ideeën in de markt, strategieën voor het uitbouwen van bestaande klanten. En het op creatieve wijze inzetten van ons softwareproduct!

Je bent niet mensenschuw, klimt graag in de telefoon en netwerken is jouw ding. Je spreekt/schrijft foutloos Nederlands en goed Engels. We verwachten dat je commercieel bent met aantoonbare ervaring, op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op SaaS - gebied en pro-actief kansen in de markt pakt.

We zijn een jonge software club die zich dagelijks inzet voor de digitaliseren van de bouw voor klanten zoals Spie, Dura infra en 100+ anderen.

We willen de ultieme toppers, beetje streetwise. Iemand die houdt van een uitdaging en zelf kansen creëert in de vorm van ultieme verkoopacties.

JIJ:

 • Hebt een trackrecord op het gebied van Commercie;
 • Bent communicatief vaardig, niet bang om onze producten te demonstreren voor klanten;
 • Netwerken is waar je voor leeft;
 • Hebt ervaring bij een software club (is een pré);
 • Hebt affiniteit met Bouw, Infra en Software;
 • Bent ambitieus en leergierig;
 • Houdt van aanpakken en uitbouwen van klanten (en natuurlijk Gappless);
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

WIJ BIEDEN:

 • Een open en ambitieuze cultuur;
 • De kans om uit te blinken in wat je kan!;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Eigen regie: tussen thuiswerken & op een super gave locatie (vinden wijzelf);

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Gappless – Gappless is in de wereld van Infra, bouw, wegenbouw, onderhoud en calamiteitenvastlegging een volstrekt onmisbaar element waar het draait om digitale registratie, keuringen en integratie met andere systemen. Dat doen onze klanten via de online portal en mobiele apps. Gappless levert daarmee constant een actieve bijdrage aan het welzijn van de BV Nederland. Wij gaan uitbreiden naar andere markten, en vanwege deze groei zijn we op zoek naar Sales Representative die de handen uit de mouwen willen steken.

Gappless stimuleert thuiswerken, niet uitsluitend vanwege COVID-19, maar zeker ook vanwege de autonome rol die je gaat spelen; professioneel en gedisciplineerd, maar met je eigen regie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem dan contact op via +31 (0)20 760 80 70 of vacature@gappless.com.