Samenwerking SPIE en Gappless gaat verder dan alleen digitaliseren

November 15, 2021

De afgelopen twee jaren heeft SPIE Nederland met Gappless grote stappen gezet in het proces van digitaliseren en automatiseren van informatiestromen. SPIE heeft verschillende softwaretools de revue laten passeren, de conclusie was dat Gappless er als beste uit naar voren kwam.

“De eenvoud van de applicatie was doorslaggevend, waarbij de software tool van Gappless de effectiviteit en efficiency behoudt”, vertelt Peter Paasse, directeur Smart City & Energies SPIE Nederland.

Inmiddels is Gappless volledig opgenomen in het SPIE applicatielandschap en wordt er intensief samengewerkt aan verdere integratie met Sharepoint en Relatics. Daarnaast heeft SPIE Nederland Gappless onderdeel gemaakt van het interne online e-learning programma.

SPIE Nederland is recent een meerjarenovereenkomst aangegaan met Gappless waarbij ook input gegeven wordt over de roadmap en gewenste nieuwe features en integraties.

Peter Paasse licht toe: “Dit kenmerkt de samenwerking tussen Gappless en SPIE, waardoor de relatie verder gaat dan een traditionele afname van het (software)product, maar onderdeel is van onze strategische digitale koers.”

Door de eenvoud, de effectiviteit en efficiency in het gebruik van Gappless ziet SPIE haar gebruikers met gemiddeld 7% per maand toenemen. De verwachting van beide partijen is dat dit in de komende jaren verder zal groeien.

Spie