Gappless groeit het pand uit!

September 14, 2021

Gappless groeit, niet alleen qua software & gebruikers, maar ook wat betreft collega’s. Dit heeft er voor gezorgd dat wij uit ons pand groeiden en op zoek moesten naar een nieuwe inspirerende werkplek. Een plek waar wij goed samen kunnen werken en nog veel belangrijker goed te bereiken zijn, vanuit alle delen van het land!

Na een korte zoektocht waren wij er eigenlijk al snel uit dat dit de Helix moest gaan worden. Deze hotspot direct aan de A2, dichtbij de A12 en met station Leidsche Rijn op loopafstand ticks all the boxes!

Helix Gevel

Ons nieuwe hoofdkantoor geeft ons de flexibiliteit om te groeien, uitstekende faciliteiten om klanten te ontvangen, met collega’s samen te werken zowel offline als online, maar heeft ook de juiste faciliteiten voor buiten kantoortijden.

Helix interieur

Wil je ons nieuwe pand komen bewonderen, bijkletsen over de nieuwste ontwikkelingen, samenwerkingen of gewoon een kop koffie komen drinken, dat kan natuurlijk altijd!

Tot snel!

Per 16 september 2021 is ons bezoekadres Reykjavikstraat 1, 3543 KB Utrecht