Nieuwsbrief: 2020 Zomer update

July 6, 2020

We zijn verheugd te melden dat alle klanten over zijn naar het nieuwe Gappless 4! Dit betekent dat we nu sneller en zonder onderbrekingen kunnen werken aan nieuwe features voor het platform. We gaan alle feedback van de afgelopen tijd ook gebruiken om het platform nog beter te maken. Met trots kunnen we het volgende melden wat in de afgelopen tijd gebeurd is: Alle klanten hebben nu toegang tot de Gappless 4 omgeving, iedereen is omgezet Een groei in het aantal gebruikers, jullie maken meer gebruik van het platform De nieuwe helpwebsite staat online: help.gappless.com

Updates

 • Er is een nieuwe module in het Webportaal beschikbaar: Meldingen Onverwachte situaties kunnen snel geregistreerd en opgevolgd worden, door meldingen vast te leggen en door te geven aan uitvoerders. Dit kan nu geheel zelf vanuit het Webportaal geregeld worden! Neem voor interesse contact op met je accountmanager.
 • Het is mogelijk de welkomstmail opnieuw te versturen bij een gebruiker Mocht een gebruiker een tijd niet meer met Gappless hebben gewerkt, kan deze mail gebruikt worden als opfrisser en om gemakkelijk opnieuw te beginnen.
 • Ingestelde filters, bij bijvoorbeeld registratieoverzichten, blijven nu gefilterd, ook als je doorklikt en weer teruggaat naar de inbox Op deze manier krijg je hetzelfde overzicht. Als je na het bekijken of bewerken van een registratie, weer terugkeert naar het vorige scherm.
 • Het is mogelijk meerdere objecten toe te voegen aan een werkpakket Je kunt nu ook objecten toevoegen aan een werkpakket vanuit een tabelweergave. Dit vereenvoudigt het vinden van specifieke objecten.
 • Het toevoegen van objecten aan werkpakketten vereenvoudigd We hebben de mogelijkheid toegevoegd om objecten via een tabelvorm toe te voegen aan het werkpakket
 • Het toevoegen van projectactiviteiten vereenvoudigd Het is nu mogelijk om meerdere activiteiten of categorieën van het bedrijfsniveau te importeren.
 • Makkelijker activiteiten van project- naar bedrijfsniveau brengen
 • Exports zijn aangevuld met diverse velden
 • Onbeantwoorde vragen worden nu in Excel-exports weergegeven
 • Vragen en sets toevoegen in registratie-editor
 • Touchform preview met push notifications voor iOS apparaten
 • Er is veel verbeterd aan ons platform Het is stabieler en sneller gemaakt, en er is hard gewerkt om in de nabije toekomst sneller nieuwe functionaliteiten toe te voegen.