Veelgestelde vragen

Gappless

Wat is Gappless precies?

Gappless is een cloud platform waarmee zeer eenvoudig werkzaamheden en controles vastgelegd kunnen worden middels tablets en telefoons.
Het doel is om de zo snel en eenvoudig mogelijk de gegevens ‘uit het veld’ op de juiste wijze op kantoor te krijgen. Daarmee verbeteren we de workflow en kan papierloos gewerkt worden. Daarnaast verbetert dit de aantoonbaarheid en kunnen werkzaamheden sneller worden gefactureerd.

Hoe werk je met Gappless?

Via het web portaal dat via internet beschikbaar is, worden de projecten klaargezet. Denk hierbij aan het opstellen van formulieren (Touchforms) en een structuur in de werkzaamheden (Werkpakketten en WBS). Ook bestaat de mogelijkheid om specifieke activiteiten in te plannen.
Het vastleggen gebeurt met een tablet of telefoon. Hierbij worden de formulieren ingevuld en naar het platform gestuurd. De controle van de binnengekomen formulieren vindt plaats op het webportaal en de resultaten kunnen geëxporteerd worden.
Alles is gedigitaliseerd en gericht om gedaan werk zo efficiënt mogelijk aan te tonen.

Wat maakt Gappless bijzonder?

Gappless richt zich op het maken van registraties. Alle formulieren zijn volledig zelf op te stellen en te herbruiken tussen projecten. Het is 1 geheel dat continue bijgewerkt wordt, wat het ideaal maakt voor zowel kleinere bedrijven als grotere met honderden mensen aan personeel.

Kun je Gappless uitproberen?

Interesse om te zien wat Gappless allemaal te bieden heeft? Aarzel niet om contact op te nemen om een demoversie aan te vragen!

Webportaal

Wat is het Webportaal?

Het Webportaal is een online omgeving die altijd online beschikbaar is om werk voor te bereiden, in te plannen en te controleren. Zie het als een online cloud applicatie.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk in het Webportaal werken?

Er kunnen een ongelimiteerd aantal mensen tegelijk in het Webportaal werken. Iedereen heeft zijn eigen account en er zijn systemen ingebouwd om te voorkomen dat mensen tegelijk in dezelfde registraties werken.

Tablet/mobiele app

Wat is de app?

Om zo eenvoudig mogelijk werk te registreren, heeft Gappless een app ontwikkeld om dit gemakkelijk ter plaatste te doen. De app bevat automatisch alles wat voorbereid is via het Webportaal zodat de werkers op de bouwplaats en ter plaatse direct aan de slag kunnen. Ook de gegevens worden automatisch gesynchroniseert terug naar het Webportaal voor controle.

Hoeveel gebruikers kunnen tegelijk registreren?

Er kunnen een ongelimiteerd aantal mensen tegelijk registreren. Elke gebruiker kan vanaf zijn eigen tablet registraties doen en insturen.

Moet je continue internet hebben?

Gappless werkt online én offline! Dit maakt het mogelijk op moeilijk toegankelijke plekken en afgelegen plekken gewoon te blijven werken.

Kan ik Android of iPad/iPhone gebruiken?

Gappless heeft apps om beide soorten te ondersteunen! Je hoeft dus geen nieuw apparaat aan te schaffen om Gappless optimaal te gebruiken!

Controle houden

Om te zorgen dat niet alles door elkaar gaat lopen, kan alles binnen Gappless georganiseert worden zoals dat ook bij bedrijven in de praktijk gebeurd.

Kunnen gebruikers afgeschermd worden?

Binnen Gappless kunnen alle gebruikers beheerd worden, om te zorgen dat iedereen enkel kan werken waar hij/zij toegang tot heeft.

Data

Wat gebeurt er met mijn data?

Alle data wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld binnen Gappless. Persoonlijke data wordt opgeslagen volgens de GDPR normen die gelden binnen Europa.

Gappless probeert altijd de veiligheidsnormen te hanteren die op dat moment geacht worden veilig te zijn.

Kan ik mijn data inzien?

Alle data is altijd beschikbaar binnen het webportaal.

Covid-19

Heeft covid-19 nog effect op Gappless?

Gappless is een robuust en cloud-gedreven platform wat ook draait als wij van huis werken! Je zult geen verschil bemerken en kunt alle functionaliteit genieten die je gewend bent van ons!

Vragen?

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie!